Rätt utrustning och produkter gör jobbet roligare

Oavsett om du skall måla, snickra, bygga, gjuta, riva eller vårstäda – så blir jobbet både roligare och bättre gjort om du tagit dig tid att skaffa rätt utrustning och produkter. Att dra på sig arbetskläderna, spänna på sig verktygsbältet, ställa fram verktygsväskan, resa stegen, ta fram målarpytsen med målarfärg – är förberedelser som ökar både puls och fokus för den proffsige hemmafixaren.

Och det är intressant hur design av produkter har förändrats över åren. Både en hammare från Hultafors, en målarburk från Caparol, kläder från Snickers Workwear, och en stege från WIBE Ladders är idag något som man kan se att tillverkarna lagt mycket tid och tanke kring hur design skall se ut. Både funktionsmässigt (verktyg lätta att hålla och hantera, förpackningar som är lätta att bära, öppna och återförsluta men som ändå sluter tätt), men också designmässigt. Det är ju inte fel att material och produkter som proffsen väljer ser både tilltalande och proffsiga ut. Och inte minst kvalitet. Produkter gjorda för att hålla under många många år.

Med rätt förberedelser, utrustning och material är redan halva jobbet gjort. Och det är detta som skiljer proffset från amatören. Det är också det som bidrar starkt till att ge proffset den trygghet och det lugn som kan anas då han eller hon tar ett djupt andetag, fokuserar blicken, greppar verktygsväskan och ger sig hän det projekt som ligger härnäst – oavsett om det är renovering eller nybyggnation.

Annonser

One response to “Rätt utrustning och produkter gör jobbet roligare

  1. Reblogged this on New And Hot and commented:

    Bra tisp från Hemmafixaren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s