Hemmafixaren besöker Nordbygg

Hemmafixaren har besökt Nordbygg. På mässan hittade vi flera intressanta utställare. Flest produktnyheter hittade vi hos Hultafors Group som hade en stor monter helt fylld med produktnyheter för byggindustrin. Ovan en helt ny kollektion med färgglada yrkeskläder från Snickers Workwear med praktiska och snygga verktygsväskor och verktygsbälten. Verktygsväskan har dessutom fått det av många tillverkare eftertraktade designpriset RED DOT AWARD 2012.

Hultafors lanserar under mässan flera nya verktyg som underlättar arbetet för proffsen. Här produktchefen för verktyg med det prisbelönta ställbara bräckjänet som fått dubbla utmärkelser i RED DOT AWARD. Bland annat med det prestifyllda priset BEST OF THE BEST.

WIBE Ladders visade också flera nya säkra steglösningar. På bilden den helt nya arbetsplattformen HAP med justerbar arbetshöjd, den fristående trappstegen 77P som är en utveckling av storsäljaren 55P där man utvecklat säkerheten ytterligare några steg. Båda godkända som  ”Bra arbetsmiljöval” där 77P har ett godkännande med 3, 4 och 5 stegs modellen (den finns i höjder upp till 10 steg). Vid samtal med Hultafors Groups trevliga personal i mässmontern framkom att mässans första dagar varit en formidabel succée.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s