Proffsiga produkter för målare

Snickers Workwear  kan det här med arbetskläder. De har utvecklat avancerade yrkesplagg i över 30 år och har alltid legat i framkant när det gäller innovation och funktionalitet. Vid utvecklingen av målarkollektionen har de pratat med målare för att ta fram plagg som motsvarar deras behov.

Målarkollektionen går under devisen; smart funktionalitet, perfekt passform och optimal komfort. Målarbyxorna har en lågt skuren midjan som ger en snygg passform och bra rörelsefrihet. Byxorna för målare är dessutom försedda med de fickor målarna behöver i sitt dagliga arbete. De har bland annat en praktisk hölster- och mobilficka samt smarta lösningar för att verktyg ska vara lätta att nå. Byxorna är inte lika blekta som traditionella målarbyxor för minimal miljöpåverkan. Kollektionens soft shelljacka baseras på Snickers Workwears bestseller 1212/1217. Materialet är i stretchtyg som andas och är vattenavvisande. Såväl den figursydda jackan som målarbyxorna har Twisted Arm™/Twisted Leg™, vilket innebär en ergonomisk skärning som gör det lätt för målaren att röra sig i. De vita kort- och långärmade T-shirtsen är i bomull och elastan för en snygg passform. De har förstärkta sömmar för extra hållbarhet. Kollektionens munkjacka och soft shelljacka har en mjuk insida för att ge en behaglig känsla.  Både jackor och byxor är dessutom försedda med YKK-dragkedjor, vilket innebär att de är av högsta kvalitet.

WIBE Ladders har stegar och bockar som är godkända med BRA ARBETSMILJÖVAL som används av många yrkesmålare i Sverige. Att tillverka och utveckla produkter som skall användas av proffs och hantverkare i sitt dagliga arbete har genomsyrat hela utvecklingsprocessen. Stora och rejäla topplattor på arbetsbockarna ger säkra och bekväma arbetsytor både att stå på och att använda som avlastningsyta för till exempel burkar med målarfärg.

Kraftiga aluminiumprofiler är använda för att ge arbetsbockarna stabilitet utan att göra dem för tunga. Avrundade kanter är små men viktiga detaljer för att produkterna skall kunna bäras och flyttas många gånger per dag av målare på ett behagligt sätt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s